Vann miljoner på Blackjack

Black jack kan även spelas på nätetNågra som verkligen älskar att spela och gambla är de kända boxarna och MMA-utövarna. En utav dessa är Tito Ortiz och hans absoluta favoritspel är Blackjack. Nyligen drog han hem nästan tre miljoner på tre timmar i spelet.

 

Spelet Blackjack har funnits i flera hundra år och många har hunnit vinna under spelets långa historia. För det är faktiskt inte speciellt svårt att vinna i Blackjack om man kan reglerna och spelar relativt ofta. Oddsen är bra och spelet är lätt att lära sig. Sedan är det självklart svårt att vinna större summor, men det gäller för alla spel. Såklart finns även chansen att kamma hem storvinsten och bara för ett tag sedan var det en känd UFC-fighter som kammade hem storvinsten på spelet.

Fighters gillar gambling

Aftonbladet.se kan man läsa om att Tito Ortiz, som är en UFC-fighter, vann tre miljoner på Blackjack. Det är absolut inte första gången som Ortiz vunnit i spelet och han berättar bland annat i artikeln om den gången då han vann 350 000 dollar på bara tre timmar. Han är inte ensam inom dessa kretsar om att vara en gambler, utan många av världens bästa boxare och MMA-utövare är kända för att spela mycket. Exempelvis är det känt att Floyd Mayweather Jr, som är världens rikaste idrottsman, spelar flitigt på amerikanska fotbollsmatcher. Han har bland annat visat upp kuponger på sin Instagram och dessa spelkuponger har varit värda flera miljoner kronor.

Vann på nyårsafton

Tito Ortiz är dock inte sämre han och han spelar så pass mycket att han nyligen skrev på för spelbolaget PokerStars. Han ska nu satsa på poker och kommer förhoppningsvis vara med och spela flera stora turneringar i år. Men hans intresse för spel om pengar kom alltså vid ett annat bord – Blackjack-bordet. Han berättar att han så sent som igår spelade in 10 000 dollar på just Blackjack och den gången han spelade in 350 000 dollar firade han genom att köpa en Porsche och fira in det nya året eftersom han vann på nyårsafton.